De klanten van Lutterman Tegels

Lutterman Tegels is een allround tegelzetbedrijf met bijna 65 jaar ervaring. Wij hebben op het gebied van tegelwerk alles al eens een keer gedaan. Jouw project is bij ons dus in vertrouwde handen waarbij jouw wens onze uitdaging is.

Wij voeren tegelwerkzaamheden uit voor professionals, maar zeker ook voor particulieren. Beiden kunnen gebruik maken van onze showroom die wij onlangs hebben uitgebreid en nòg klantgerichter hebben gemaakt.

Naast het uitvoeren van tegelwerkzaamheden, kunnen doe-het-zelvers vanzelfsprekend ook bij ons terecht voor het leveren van wand- en vloertegels en aanverwante artikelen.

Wij zijn onze showroom aan het verbouwen!

Wij zijn onze showroom aan het verbouwen! Wij zijn begonnen met een interne verbouwing in onze showroom! Er komen toilet- en badkamer opstellingen,... Lees meer...

Nieuws

Wij zijn onze showroom aan het verbouwen! Wij zijn begonnen met een interne verbouwing in onze showroom! Er komen toilet- en badkamer... Lees meer...

Lutterman Tegels op Twitter

We hebben twee hele leuke dagen gehad! Blije klanten die een mooie partij tegels op de kop hebben kunnen tikken! En… https://t.co/fPck7rYiQd ... 127 dagen geleden.

En dan hebben we ook nog garagesale acties! Wit glans/mat 30x60 cm. € 13,50 per m2 - Coba DTA 220 pastalijm € 34,50… https://t.co/imvK12rmP3 ... 128 dagen geleden.