Doe-het-zelvers

Doe-het-zelvers kunnen bij Lutterman Tegels in de showroom terecht voor een eerlijk en vakkundig advies van onze professionele medewerkers. Bij ons in de showroom zal het je snel duidelijk worden dat aan kwaliteit gedaan concessies gedaan hoeven te worden om een behoorlijke tegeloplossing te vinden binnen iedere stijl en ieder budget. Daarnaast kunnen wij als geen ander praktische tips geven, zowel voor als na je aankoop. Het moet voor een doe-het-zelver toch een fijne gedachte om terug te kunnen vallen op een bedrijf dat zich al bijna 65 jaar ook zelf bezig houdt met het verwerken van tegels?

Als doe-het-zelver doe je er verstandig aan om deze website goed in de gaten houden. Er komen namelijk regelmatig een interessante actie voorbij. Door ons te volgen op Twitter of Facebook blijf je helemaal goed op de hoogte.

Wij zijn onze showroom aan het verbouwen!

Wij zijn onze showroom aan het verbouwen! Wij zijn begonnen met een interne verbouwing in onze showroom! Er komen toilet- en badkamer opstellingen,... Lees meer...

Nieuws

Wij zijn onze showroom aan het verbouwen! Wij zijn begonnen met een interne verbouwing in onze showroom! Er komen toilet- en badkamer... Lees meer...

Lutterman Tegels op Twitter

Wij hebben diverse vacatures! Zo zijn wij op zoek naar een showroomassistent voor de zaterdagen, een vakbekwaam... https://t.co/4xjKeCSnux ... 7 uur geleden.

Een leuke impressie van ons sinterklaasfeest! ... 78 dagen geleden.