Particulieren

Particulieren kunnen bij Lutterman Tegels terecht voor alle vormen van tegelwerk. Ook zij kunnen rekenen op een know how van bijna 65 jaar. Wij hebben voor de particulier in onze showroom een totaalconcept ontwikkeld dat nog meer klantgericht is. Wij zijn namelijk van mening dat een tegelspecialist, want dat zijn wij tenslotte, meer moet laten zien dan alleen panelen met tegels. Iemand die tegels uitzoekt, wil dit ook graag visualiseren compleet met badmeubel, douchescherm, wandcloset, kranen en zelfs accessoires. Om aan deze wens te voldoen, hebben we enkele complete badkamers ingericht en enkele opstelling met badmeubels. Wij denken dat dit de toekomst is voor dé tegelspecialist en wij zijn er met dit concept dan ook klaar voor!

De showroom is op zo’n manier ingedeeld dat het direct duidelijk is waar je moet zijn voor wand- en vloertegels. Aan de ene kant de vloertegelkasten, waarin de vloertegels zoveel mogelijk op afmeting en kleur zijn gesegmenteerd zodat er heel gericht een keuze kan worden gemaakt. Aan de andere kant de wandtegelkasten, met daartussen enkele opstellingen met badmeubels, dat doorloopt tot achter in de showroom, waar ook enkele complete badkameropstellingen staan. Op deze manier is onze showroom heel overzichtelijk en is het mogelijk om, zelfs zonder onze professionele begeleiding, een verantwoorde keuze te maken.

Voor referenties verwijzen wij je graag naar projecten en als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste nieuwtjes en acties kun je ons volgen op Twitter of Facebook.

Wij zijn onze showroom aan het verbouwen!

Wij zijn onze showroom aan het verbouwen! Wij zijn begonnen met een interne verbouwing in onze showroom! Er komen toilet- en badkamer opstellingen,... Lees meer...

Nieuws

Wij zijn onze showroom aan het verbouwen! Wij zijn begonnen met een interne verbouwing in onze showroom! Er komen toilet- en badkamer... Lees meer...

Lutterman Tegels op Twitter

We hebben twee hele leuke dagen gehad! Blije klanten die een mooie partij tegels op de kop hebben kunnen tikken! En… https://t.co/fPck7rYiQd ... 127 dagen geleden.

En dan hebben we ook nog garagesale acties! Wit glans/mat 30x60 cm. € 13,50 per m2 - Coba DTA 220 pastalijm € 34,50… https://t.co/imvK12rmP3 ... 128 dagen geleden.