Professionals

Professionals kunnen bij Lutterman Tegels rekenen op een know how van bijna 65 jaar. Je kunt er dus vanuit gaan dat wij alles op het gebied van tegelwerk al eens een keer hebben gedaan. Wij zijn een betrouwbare partner voor zowel de kleine, middelgrote als grotere aannemersbedrijven, maar ook zeker voor eenmansbedrijven.

Met ons team van 13 tegelzetters en enkele vaste onderaannemers kunnen wij zeer flexibel opereren en alle voorkomende tegelwerken uitvoeren. Of het nu gaat om nieuwbouw (zowel woning- als utiliteitsbouw), zorginstellingen, renovatiewerkzaamheden of een zwembad. Lutterman Tegels B.V. en alle medewerkers zijn VCA gecertificeerd.

Voor het verwerken van tegels ben je dus bij ons aan het juiste adres, maar ook voor alleen het leveren van tegels kun je bij ons terecht. Wij beschikken voor de professionals over een showroom, met een zeer uitgebreid assortiment wand- en vloertegels, die de uitstraling heeft zoals je dat van dé tegelspecialist mag verwachten. Met behulp van onze professionele medewerkers, kunnen jouw klanten een keuze maken uit ons met zorg samengestelde assortiment.

Voor referenties verwijzen wij je graag naar projecten en als je op de hoogte wilt blijven wat wij allemaal doen, kun je ons volgen op Twitter of Facebook.

Wij zijn onze showroom aan het verbouwen!

Wij zijn onze showroom aan het verbouwen! Wij zijn begonnen met een interne verbouwing in onze showroom! Er komen toilet- en badkamer opstellingen,... Lees meer...

Nieuws

Wij zijn onze showroom aan het verbouwen! Wij zijn begonnen met een interne verbouwing in onze showroom! Er komen toilet- en badkamer... Lees meer...

Lutterman Tegels op Twitter

We hebben twee hele leuke dagen gehad! Blije klanten die een mooie partij tegels op de kop hebben kunnen tikken! En… https://t.co/fPck7rYiQd ... 126 dagen geleden.

En dan hebben we ook nog garagesale acties! Wit glans/mat 30x60 cm. € 13,50 per m2 - Coba DTA 220 pastalijm € 34,50… https://t.co/imvK12rmP3 ... 128 dagen geleden.