In onze showroom maken we van jouw wens onze uitdaging!

In onze showroom maken we van jouw wens onze uitdaging!

Bij Lutterman Tegels kun je rekenen op een know how van 65 jaar!

Bij Lutterman Tegels kun je rekenen op een know how van 65 jaar!

Tegels voor in de badkamer bij Lutterman Tegels!

Tegels voor in de badkamer bij Lutterman Tegels!

In de showroom van dé tegelspecialist vind je ook sanitairopstellingen!

In de showroom van dé tegelspecialist vind je ook sanitairopstellingen!

Tegels voor in de woonkamer bij Lutterman Tegels!

Tegels voor in de woonkamer bij Lutterman Tegels!

De Groene Vecht Den Helder

De Groene Vecht Den Helder In de nieuwbouw van De Groene Vecht hebben wij het tegelwerk uitgevoerd in de natte ruimten en keukens. Lees meer...
Naar overzicht projecten

Welkom bij Lutterman Tegels

Welkom op de website van Lutterman Tegels. Of je nu particulier bent of een professional, hier kun je een goede indruk krijgen van wat ons bedrijf voor jou kan betekenen.

Voor de particulieren en doe-het-zelvers hebben wij in onze showroom een totaalconcept ontwikkeld dat nog meer klantgericht is. De showroom is op zo’n manier ingedeeld dat het direct duidelijk is waar je moet zijn voor wand- en vloertegels. Aan de ene kant de vloertegelkasten, waarin de vloertegels zoveel mogelijk op afmeting en kleur zijn gesegmenteerd zodat er heel gericht een keuze kan worden gemaakt. Aan de andere kant de wandtegelkasten, met daartussen enkele opstellingen met badmeubels, dat doorloopt tot achter in de showroom, waar ook enkele complete badkameropstellingen staan. Op deze manier is onze showroom heel overzichtelijk en is het mogelijk om, zelfs zonder onze professionele begeleiding, een verantwoorde keuze te maken.

De professional kan bij ons rekenen op zeer vakkundige tegelzetters die kunnen putten uit de bijna 65-jarige ervaring die het bedrijf inmiddels heeft opgebouwd. Wij hebben een vaste groep van 13 medewerkers en enkele vaste onderaannemers waardoor wij zeer flexibel kunnen opereren en alle voorkomende tegelwerken uit kunnen voeren. Of het nu gaat om nieuwbouw (zowel woning- als utiliteitsbouw), zorginstellingen, renovatie werkzaamheden of een zwembad. In ons, bijna, 65-jarig bestaan hebben wij alles al eens een keer gedaan.

Wij zijn onze showroom aan het verbouwen!

Wij zijn onze showroom aan het verbouwen! Wij zijn begonnen met een interne verbouwing in onze showroom! Er komen toilet- en badkamer opstellingen,... Lees meer...

Nieuws

Wij zijn onze showroom aan het verbouwen! Wij zijn begonnen met een interne verbouwing in onze showroom! Er komen toilet- en badkamer... Lees meer...

Lutterman Tegels op Twitter

De vloer in het Chinese Bad van de Plons! is nu ook betegeld. Nog een paar dagen en dan kan het bad weer open! — bi… https://t.co/z97fZ6EB8H ... 9 dagen geleden.

Gisteren een heerlijk sinterklaasfeest voor de kinderen en kleinkinderen van team Lutterman Tegels. Allemaal blije… https://t.co/krzkuIsBdD ... 16 dagen geleden.