De geschiedenis van Lutterman Tegels

Lutterman Tegels is een echt familiebedrijf waar inmiddels al, via vader op zoon, de derde generatie werkzaam is. In 2012 bestaat het bedrijf 65 jaar!

Nadat hij het vak had geleerd bij Kol’s Tegelhandel in Haarlem vond M.J. Lutterman het op 1 oktober 1947 tijd om op Texel voor zichzelf te beginnen. Omdat er in die tijd, na de oorlog, meer expansiemogelijkheden en werkzaamheden waren in Den Helder besloot hij om, samen met zijn gezin, de oversteek naar Den Helder te maken en werd het bedrijf verplaatst naar de van Spilbergenstraat. Ook hier was al snel te weinig ruimte en werd besloten tot nieuwbouw in de Cornelis Ditostraat. Een eigen showroom en magazijn op een prima locatie voor die tijd, dichtbij het centrum en het stadhuis. Tot 23 februari 1996 heeft het bedrijf vanaf deze locatie geopereerd.

Vanaf 23 februari 1996 is Lutterman Tegels te vinden aan de Industrieweg 12, in het Ravelijncenter. De laatste tegel aan het pand werd geplaatst door de oprichter van het bedrijf, M.J. Lutterman. Wij beschikken over een representatieve showroom (400 m2), dat onlangs is uitgebreid, op een locatie die goed bereikbaar is met voldoende parkeergelegenheid.

Wij zijn onze showroom aan het verbouwen!

Wij zijn onze showroom aan het verbouwen! Wij zijn begonnen met een interne verbouwing in onze showroom! Er komen toilet- en badkamer opstellingen,... Lees meer...

Nieuws

Wij zijn onze showroom aan het verbouwen! Wij zijn begonnen met een interne verbouwing in onze showroom! Er komen toilet- en badkamer... Lees meer...

Lutterman Tegels op Twitter

We hebben twee hele leuke dagen gehad! Blije klanten die een mooie partij tegels op de kop hebben kunnen tikken! En… https://t.co/fPck7rYiQd ... 126 dagen geleden.

En dan hebben we ook nog garagesale acties! Wit glans/mat 30x60 cm. € 13,50 per m2 - Coba DTA 220 pastalijm € 34,50… https://t.co/imvK12rmP3 ... 128 dagen geleden.